Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ του "Ad Astra" λάμπει στο εξώφυλλο του νέου GQ

Ο Μπραντ Πιτ του "Ad Astra" λά...

Επίσης σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly είπε πως δεν τον πολυενδιαφέρει να κάνει καμπάνια & να κυνηγήσει Οσκαρική υποψηφιότητα

Όπως έχουμε ξαναγράψει, φαίνεται πως το 2019 είναι η χρονιά του ώριμου πλέον, κατασταλαγμένου και πάντα γοητευτικού Μπραντ Πιτ, στα 55 του χρόνια πια κι ένα σκαλί πριν τα 56, ο οποίος μετά το «Κάποτε στο…Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο που έκανε πριν περίπου 1 μήνα πρεμιέρα στην Ελλάδα, τώρα τον απολαμβάνουμε ως συναισθηματικά φορτισμένο αστροναύτη στο «Ad Astra» του Τζέιμς Γκρέι που μόλις βγήκε στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, λαμβάνοντας καλές κριτικές. Η Αμερικάνικη εφημερίδα Usa Today όπως είδαμε πριν από 2 ημέρες επαίνεσε το φιλμ στην κριτική της, δίνοντας του 3 αστέρια. Αυτές τις μέρες λοιπόν, όπως γράφει το flix.gr, δύο μεγάλες συνεντεύξεις του Μπραντ Πιτ κυκλοφόρησαν και όσα είπε ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου. Η μία είναι στο περιοδικό GQ, τεύχος Οκτωβρίου 2019 που  συνοδεύεται και από μία υπέροχη φωτογράφηση και η άλλη στο Αμερικάνικο περιοδικό Entertainment Weekly.

Στο Entertainment Weekly, ο ξανθός σούπερ σταρ που πρωτοέλαμψε στο «Θέλμα και Λουίζ» του Ρίντλει Σκοτ το 1991 και στο «Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1992, μίλησε ξεκάθαρα για τα Όσκαρ και για το αν θα πάρει μέρος στις καμπάνιες για τα φιλμ όπου πρωταγωνιστεί, «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» και «Ad Astra»:

«Ω, φίλε μου, όχι. Θα απέχω. Βέβαια, τι να πω, ποτέ δεν ξέρεις, κι είναι πάντα πολύ όμορφο να σε κληρώνουν για κάτι τέτοιο. Όμως για μένα στόχος είναι οι ταινίες να βγαίνουν και να επικοινωνούν με το κοινό είτε άμεσα, τώρα, είτε σε μια δεκαετία από τώρα. Το να τρέχεις στην Οσκαρική κούρσα μου μοιάζει σαν κάτι που δε σέβεται την αγνή σου ανάγκη: ήθελες να πεις μια ιστορία με μια ταινία. Κι επίσης, σε αποσυντονίζει από τον πραγματικό σου άξονα και τον σκοπό σου....».

Ο τίτλος του άρθρου - συνέντευξης του Πιτ στο GQ, είναι «Τhe Eternal Cool of Brad Pitt» και το πολυτελές αυτό ανδρικό περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας, κάνει στον 55χρονο ηθοποιό ένα μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα που αξίζει να χαζέψει κανείς αρκεί να μην προσπεράσει την συνέντευξη, που είναι πραγματικά αποκαλυπτική, όπως γράφει το flix.gr. Όπως είπε και ο Τζέιμς Γκρέι, σκηνοθέτης του «Ad Astra» που έχει επιρροές από τα φιλμ «Σολάρις», «2001, Οδύσσεια του διαστήματος», «Gravity» και «Αποκάλυψη τώρα», «όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε τον Μπραντ. Ελάχιστοι τον ξέρουν πραγματικά. Κανείς μας δεν τον ήξερε. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκοτεινή. Ο τύπος είναι πολύ πιο σκοτεινός από αυτό που βλέπουμε...»!

Nα προσθέσουμε πως το Entertainment Weekly έβαλε βαθμό Β+ στο φιλμ "Ad Astra".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight