Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις με νέες δράσεις

Το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις με ...

Βασικός στόχος των προγραμμάτων που αναπτύσσουν τα Κέντρα Πρόληψης είναι η πρόληψη των εξαρτήσεων και η προαγωγή της υγείας

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας Καλλίπολις είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που λειτουργεί από το 1998, με τη στήριξη και εποπτεία του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και Εταίρους: την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους: Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, τη Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ, τον Ιατρικό Σύλλογο, το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Βασικός στόχος των προγραμμάτων είναι η πρόληψη των εξαρτήσεων και η προαγωγή της υγείας στην οικογένεια, το σχολείο και το ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσονται τα παιδιά και οι έφηβοι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις προγραμματίζει μια σειρά από δράσεις όπως ομάδες για γονείς παιδιών και εφήβων, σεμινάρια για ζευγάρια, σεμινάρια για νηπιαγωγούς, δάσκαλους και καθηγητές,  υποστήριξη εκπαιδευτικών στην υλοποίηση δράσεων με τους μαθητές, ομάδες ανάπτυξης δεξιοτήτων για έφηβους στην Πάτρα και το Αίγιο, ομάδα νέων 18-25 ετών, ομάδες εθελοντών, ανοιχτές εκδηλώσεις και εργαστήρια.

Στο πλαίσιο προβολής του έργου του Κέντρου Πρόληψης  δημιουργήθηκε ένα τηλεοπτικό σποτ ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών της Αχαΐας που θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν. Το σποτάκι θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=lbV5vH3A8u0.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις