Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλαγή του τρόπου συλλογής γάλακτος ζητούν οι κτηνοτρόφοι του Ερύμανθου

Αλλαγή του τρόπου συλλογής γάλακτος ζητο...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος

Αλλον προγραμματισμό στη συλλογή του γάλακτος ζητά ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Δ. Ερυμάνθου. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Δημήτρη Σωτηρόπουλο για τον Γ.Γ. του Συλλόγου Δημήτρη Δελδήμο, αναφέρονται τα εξής:

«Κι άλλο ατύχημα με βυτίο συλλογής γάλακτος ,το τρίτο μέσα στη χρονιά και δεν έχει ξεκινήσει καλά, καλά η σεζόν.

Ο τρόπος συλλογής του γάλακτος πρέπει να αλλάξει.

Δεν μπορεί ένας οδηγός να πιάνει δουλειά στις 8 το βράδυ και να γυρίζει την περιοχή μας με τους παλιόδρομους, γρήγορα - γρήγορα από στάνη σε στάνη μόνος του τις περισσότερες φορές  με άσχημο καιρό παλιά αυτοκίνητα και το ρολόι να τον πιέζει  να παραδώσει γάλα στο εργοστάσιο.

Τελειώνει το δρομολόγιο 8 και βάλε το πρωί.

12 ώρες δουλειά κάθε βράδυ.

Μάλλον για την εταιρία είναι ρομπότ. Κι αν κάποιος οδηγός δεν τα καταφέρει σε αυτήν την πίεση δεν τρέχει και τίποτα, θα βρουν άλλον. Τόσοι άνεργοι οδηγοί υπάρχουν.

Τώρα αν τύχει  και έχει σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό , μάλλον το αυτοκίνητο τους ενδιαφέρει να φτιαχτεί για συνεχίσει η συλλογή στο γάλα.

Σαν σύλλογος νιώθουμε την ανάγκη να συμπαρασταθούμε στους οδηγούς, ανθρωπινά και συνεργατικά , γιατί αυτούς βλέπουμε στο στύλο  μας κάθε βράδυ να λεμέ δυο κουβέντες για τα προβλήματα τους και τα δικά μας.

Απαιτούμε άλλον προγραμματισμό στη συλλογή του γάλακτος με περισσότερα αυτοκίνητα, λιγότερες ώρες  δουλείας, ανθρωπινά ωράρια, έχουν κι αυτοί ανθρώπους στο σπίτι τους που τους περιμένουν τουλάχιστον γερούς.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις