Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος άφησε με το στόμα ανοικτό την Αννίτα Πάνια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος άφησε με...

Ο σχεδιαστής σχολίασε στον αέρα τη νέα της σχέση και τον Νίκο Καρβέλα

Ο πατρινός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open. Ο Νίκος Αποστολόπουλος κατάφερε να αφήσει άφωνη την παρουσιάστρια, όταν άρχισε να σχολιάζει την τωρινή της σχέση, αλλά και την προηγούμενη με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει παιδί.

«Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό; Μια χαρά είναι αυτός, μ’ αρέσει πάρα πολύ με αυτόν που είσαι. Τον βρίσκω πολύ σεξουαλικό. Μια χαρά είναι αυτός, τον πάω πάρα πολύ! Αν είναι αυτό που ακούω τέλειο!», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος και η Αννίτα Πάνια «πάγωσε».

Ο πατρινός σχεδιαστής συνέχισε ρωτώντας την Αννίτα Πάνια: «Με τον Νίκο έχετε καλές σχέσεις; Θέλω το παιδί να είναι ευτυχισμένο και να βλέπει τους γονείς του. Ο Νίκος παντρεύτηκε την Άννα και εσένα. Βασικά, ο Νίκος είναι παντελώς τρελός! Με εμένα έπρεπε να τα έχει, όχι με εσάς»!

Και για το τέλος, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στην Αννίτα: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι τον επόμενο που θα πάρεις, θα τον ντύσω εγώ. Κάποιον που φαντάζομαι εγώ μου αρέσει, αν πάρεις αυτόν».

Το περασμένο καλοκαίρι, δημοσιεύματα έλεγαν πως ο Νίκος Σαμοΐλης και η Αννίτα Πάνια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια η παρουσιάστρια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε στην Espresso: «Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έχει γεννηθεί και περάσει τα μαθητικά του χρόνια στην Πάτρα, ενώ έφυγε σε ηλικία δεκαοκτώ ετών όταν πέρασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών  απ’ όπου και έχει αποφοιτήσει. Στη συνέχεια πήγε στο Παρίσι και μάλιστα οι αρχικές επαγγελματικές του βλέψεις ήταν να γίνει Διπλωματικός Ακόλουθος μιας και αγαπούσε τις πολιτικές επιστήμες, το ευρωπαικό δίκαιο και τις διεθνείς σχέσεις.

Τελικά έμελλε να τον κερδίσει η μόδα κι αυτός μέσα από το ταλέντο του και τις καινοτόμες ιδέες και εμπνεύσεις του να κατακτήσει τον απαιτητικό χώρο της μόδας και τις διεθνείς πασαρέλες. Όπως ο ίδιος έχει πει, «έχω γεννηθεί στην Πάτρα, μεγάλωσα σε μία καταπληκτική οικογένεια, με πολλή αγάπη και ανεξίτηλες μυρωδιές, που μοσχοβολούσαν ολόγυρα, έζησα υπέροχα παιδικά χρόνια και την Πάτρα την αγάπησα και την αγαπώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight