Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος του Κωνσταντίνου Ντούλια ερευνά η αστυνομία

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος τ...

Έχασε τη ζωή του την Κυριακή

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που προκάλεσε το τραγικό θάνατο του 47χρονου Κωνσταντίνου Ντούλια.  Ο Κωνσταντίνος Ντούλιας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της στην έξοδο της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου.

Ο άτυχος άνδρας, φορούσε κράνος και τον απαραίτητο εξοπλισμό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί της πορείας της και να ανατραπεί. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και λίγη ώρα μετά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, στον κόμβο του Ρίου.

Ειδικότερα, 47χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσυκλέτα, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος τους. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις