Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" αποχαιρετά τον π. Ιωάννη Σταυρόπουλο

Το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" ...

Θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος, δυναμισμό, πίστη στο Θεό & στους ανθρώπους, αναφέρει η ανακοίνωση

Η εκδημία του π. Ιωάννη Σταυρόπουλου, εφημερίου του ιερού ναού Παντοκράτορος Πατρών και υπευθύνου της αιμοδοσίας στην Ιερά Μητρόπολη, λύπησε πολλούς. Σε ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» που υπογράφουν ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Θεόδωρος Σερεμέτης και η διευθύντρια Ελένη Θεοδωρή και το προσωπικό της Ν. Υ. Αιμοδοσίας, τονίζονται τα εξής:

Η μετάσταση του πατρός Ιωάννη Σταυρόπουλου προκάλεσε βαθιά οδύνη και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. Το Νοσοκομείο μας και η Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» στερείται έναν πολύτιμο συνεργάτη και ένα φλογερό εθελοντή. Ο μακαριστός πατέρας Ιωάννης θα μείνει στη μνήμη όλων μας, ως ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος, ανιδιοτέλεια, ακεραιότητα χαρακτήρα, δυναμισμό, πίστη στο Θεό και στους ανθρώπους.

Αιωνία σου η μνήμη αοίδιμε πάτερ.

*Η κηδεία του π. Ιωάννη Σταυρόπουλου που εκοιμήθη στα 81 του χρόνια, τελέστηκε στον ιερό ναό Παντοκράτορος στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2019 και ακολούθησε η ταφή του στο κοιμητήριο Προαστίου Πατρών. Εκτός από το ναό του Παντοκράτορα ο εκλιπών ιερέας λειτουργούσε και στο ναό των Αγίων Αναργύρων που ανήκει στην ενορία του Παντοκράτορα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις