Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε... αρρωσταίνει το πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας της Πάτρας -ΦΩΤΟ

Σε... αρρωσταίνει το πάρκινγκ στο Νοσοκο...

Είναι δυσεύρετες οι θέσεις

«Και τι δεν θα έδινα για μια θέση παρκινγκ, η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη», μας έλεγε πριν από λίγες ημέρες που βρεθήκαμε στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας ένα από τους ασθενείς που έψαχνε εναγωνίως να βρει κάπου ν’ αφήσει το Ι.Χ. του.

Έκανε γύρους στο χώρο που επιτρέπεται το παρκάρισμα για τους επισκέπτες, μάταια όμως αφού σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο υπήρχαν παντού αυτοκίνητα. Η ώρα περνούσε, είχε ήδη καθυστερήσει για το ραντεβού που είχε με τον γιατρό του. Τελικά καβάλησε ένα κράσπεδο και το άφησε εκεί, καθώς ήταν αδύνατον να βρει κάποια άλλη θεσούλα για να το στριμώξει.

Είναι μια συνήθης εικόνα στις καθημερινές στον Άγιο Ανδρέα, ειδικά τις ημέρες που εφημερεύει, δημιουργείται στην κυριολεξία το αδιαχώρητο με τα οχήματα με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο για να βρει κανείς παρκινγκ.

Από τις 15 Απριλίου οπότε και ξεκίνησε το μέτρο της «ελεγχόμενης στάθμευσης» το οποίο εξασφάλισε χώρους για τους εργαζόμενους, τα πράγματα για τους επισκέπτες του νοσηλευτικού ιδρύματος έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Τα νεύρα χτυπάνε «κόκκινο», και δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις αλλά και τα μικροατυχήματα μεταξύ των οδηγών, οι οποίοι δίνουν «μάχη» για κάποια ελεύθερη θέση.

Κάποιες φορές μάλιστα ορισμένοι βιαστικοί οδηγοί παρατούν το αυτοκίνητό τους όπου βρουν δυσκολεύοντας την κυκλοφορία ή και κλείνοντας άλλους που είχαν παρκάρει νωρίτερα σε μια από τις διαγραμμισμένες θέσεις.

 

ΔΕΙΤΕ τι ακριβώς προβλέπεται με το παρκάρισμα:

Υπάρχουν οι εξής χώροι στάθμευσης, που υποδεικνύονται με την αντίστοιχη σήμανση:

-Παρκινγκ επισκεπτών, με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό

Ο χώρος στάθμευσης του κοινού βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του Νοσοκομείου, παραπλεύρως του κτιρίου Γ. Γεννηματά (Ταχύρρυθμο).

Αναλυτικότερα, βρίσκουμε το παρκινγκ των επισκεπτών  μπαίνοντας στην είσοδο και στρίβοντας αριστερά στον κυκλικό κόμβο ακολουθώντας την ειδική σήμανση.

-Παρκινγκ προσωπικού, με ελεγχόμενη στάθμευση

Η πρόσβαση στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης  πραγματοποιείται με καρταναγνώστη στις μπάρες εισόδου και εξόδου.

-Ειδικοί χώροι στάθμευσης, με ελεγχόμενη στάθμευση

Η πρόσβαση στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης  πραγματοποιείται με καρταναγνώστη στις μπάρες εισόδου και εξόδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις