Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα οι κηδείες του Δημήτρη και του Νίκου που σκοτώθηκαν στην Πατρών - Πύργου

Σήμερα οι κηδείες του Δημήτρη και του Νί...

Στο Λάππα και στο Αχαΐκό

Σήμερα αποχαιρετούν οικογένεια, συγγενείες και φίλοι τα δύο θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου κοντά στα φανάρια της ΒΙΠΕ.

Η κηδεία του Νίκου Μουγκογιάννη θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Κοιμητήριο) Αχαϊκού. Ο Δημήτρης Μπενέτσης θα κηδευτεί σήμερα το μεσημέρι στις 3, από τον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα.

Οι δύο άνδρες που κατάγονταν από την Πάτρα και το Αχαϊκό, είχαν σχολάσει από την εταιρεία  στην οποία εργάζονταν στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών και επέστρεφαν στα σπίτια τους, όταν κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής τους. Ο Νικόλαος Μουγκογιάννης ήταν εν ζωή κάτοικος Αχαϊκού και ο Δημήτρης Μπενέτσης, έμενε στην Πάτρα.

Ο Δημήτρης Μπενέτσης είχε χάσει την μητέρα του (με καταγωγή από του Λάππα) ενώ ο πατέρας του ζει στα Σαγέικα όπου επίσης διαμένουν και τα δύο αδέλφια του, Σοφία και Χρήστος.

Μάλιστα, για τον Νίκο Μουγκογιάννη, η μοίρα έπαιξε ένα φοβερό παιχνίδι. Οπως λένε συνάδελφοί του, ήταν από τους τελευταίους που έφευγε από τη δουλειά και πάντα έπαιρνε το λεωφορείο της εταιρείας για να επιστρέψει στην Πάτρα, όμως χθες, αποφάσισε να συνταξίδεψει με τον συνάδελφό του, με το λευκό του βανάκι.

 

Θρήνος σε Πάτρα, Σαγέικα κι Αχαϊκό για τον Νίκο και τον Δημήτρη

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

 

 


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε χθες το μεσημέρι, στο 14,300 χιλιόμετρου της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου.

Ειδικότερα, 39χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 42χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη έναν 34χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη ημεδαπή.

Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου και του 34χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 39χρονου και του 42χρονου, ενώ τραυματίσθηκε και η 33χρονη.

Για την διαχείριση του τόπου του Τροχαίου δυστυχήματος συνέδραμαν τους αστυνομικούς δυνάμεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 
 
Ο Νίκος Μουγκογιάννης

Ο Δημήτρης Μπενέτσης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις