Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η "Εμμέλεια" της Πολυφωνικής πάει το Σάββατο στην Κηφισιά

Η "Εμμέλεια" της Πολυφωνικής π...

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα & η τάξη κρουστών του Ωδείου της Πολυφωνικής θα λάβουν μέρος την Κυριακή στο Pink the City 2019

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του Ορχηστρικού σχήματος «Vibrato» (Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος) στην επιστημονική διημερίδα του ΙΤΕ/ ΙΕΧΜΗ, την Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’, η Πολυφωνική Χορωδία συνεχίζει τις ποικιλόμορφες δραστηριότητες της.

 Το Σάββατο 19/10 αναχωρεί για την Κηφισιά, το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» του Καλλιτεχνικού Οργανισμού, που θα λάβει μέρος στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που οργανώνει ο ‘’Απόλλων Μουσηγέτης’’ Κηφισιάς.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα:  ‘’ΜΑΡΙΝΑ’’, Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, ‘’ΜΗΛΟ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ’’, Παραδοσιακό Νιγρίτας- Χορός Καλαματιανός, Επεξεργασία: ΕΜΜΑ- ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, ‘’ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ’’, Στίχοι: Μάνος Χατζιδάκις- Γιώργος Ρούσσος, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΛΟΥΚΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’TRAGNALA E MALKA MOMA’’, Παραδοσιακό Βουλγαρίας, Επεξεργασία: STEFAN KOUTEV, ‘’ΕΡΗΝΑΚΙ’’, Παραδοσιακό Μικράς Ασίας, Επεξεργασία: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ και ‘’ΜΥΡΤΙΑ’’, Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Αλμπένα Πενκόβα, ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου.

 Την Κυριακή 20/10 το πρωί, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής θα μετάσχει στο ‘’pink the city’’ που οργανώνει το ‘’Άλμα Ζωής’’, παίζοντας κατάλληλη μουσική, στα σκαλοπάτια του Δικαστικού Μεγάρου και κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού περιπάτου των εκατοντάδων Πατρινών, που οργανώνεται για το μεγάλο αυτό γεγονός. Θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος.

Στο μεταξύ στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, η τάξη κρουστών του Ωδείου της Πολυφωνικής, με επικεφαλής τον καθηγητή κρουστών, Κώστα Κονδύλη, θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη της μεγάλης πορεία τους pink the city.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture