Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Σιμόπουλος, Σόμπολος, Σακελλαρόπουλος και άλλοι διάσημοι με βιβλία τους στην Πάτρα - Σας φτιάξαμε ατζέντα

Σιμόπουλος, Σόμπολος, Σακελλαρόπουλος κα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Σε ρυθμούς βιβλιοπαρουσιάσεων η Πάτρα!

Πολλοί είναι οι αστέρες από το χώρο του βιβλίου και όχι μόνο που καταφθάνουν το επόμενο διάστημα στην Πάτρα προκειμένου να παρουσιάσουν τα βιβλία τους, μυθιστορήματα και όχι μόνο.

Για το επόμενο διάστημα, προγραμματίζονται συναντήσεις που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πατρινών.

Πάρτε ατζέντα και κρατήστε σημειώσεις!

Η Victoria Hislop καταφθάνει σήμερα στο Discover (πεζόδρομος Βούρβαχη 3), μία ημέρα μετά από την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 19:00 παρουσιάζει το μυθιστόρημα της με τίτλο «Όσοι αγαπιούνται».

Την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη  30 Οκτωβρίου στις 20:00, ο Κώστας Αρκουδέας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Επικίνδυνοι συγγραφείς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Στις 9 Νοεμβρίου ο Σάββας Σαβόπουλος παρουσιάζει με τη «Γωνιά του βιβλίου» στην αίθουσα του Επιμελητηρίου το βιβλίο από τις εκδόσεις «Αρμός».

 

Ο Πάνος Σόμπολος  καταφθάνει στο Discover με το βιβλίο με το βιβλίο «Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πατάκη»

O Διονύσης Σιμόπουλος έρχεται στην Πάτρα, στις 14 Νοεμβρίου στις 19:30 με τη «Γωνιά του βιβλίου» για να παρουσιάσει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου το βιβλίο «Πές μας παππού... οπώς πάμε στο φεγγάρι» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο Στέφανος Ξενάκης θα βρεθεί με «Το δώρο» και το «Κάπταιν» από τις εκδόσεις Keybooks  στο βιβλιοπωλείο Discover στις 18 Νοεμβρίου.

Ο Θανάσης Λάλας και ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζουν με το βιβλιοπωλείο Discover το βιβλίο «Γιώργος Νταλάρας... και το καλοκαίρι κρυώνω».

Η Σώτη Τριανταφύλλου έρχεται με την «Γωνιά του βιβλίου» στην Πάτρα στις 27 Νοεμβρίου στο Biblioteca.

Στις 28 Νοεμβρίου η Κατερίνα Μπέη παρουσιάζει στο βιβλιοπωλείο Discover το βιβλίο τηε με τίτλο «Το τελευταίο reunion» από τις εκδόσεις keybooks.

O Πάνος Αμυράς παρουσιάζει στις 5 Δεκεμβρίου, στο βιβλιοπωλείου Discover θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Τα λύτρα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

 Η Τασούλα Επτακοίλη θα παρουσιάσει στο βιβλιοπωλείο discover το μυθιστόρημα της με τίτλο «Κέρμα στο αέρα» την Παρασκευή 13 δεκεμβρίου ενώ το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει για τους μικρούς φίλους του βιβλιοπωλείου το  βιβλίο «Η τσαγιέρα που ανθίζει»

***Το νέο του βιβλίο, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, θα παρουσιάσει στην Πάτρα, με το βιβλιοπωλείο Discover,  και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Το βιβλίο έχει τίτλο «Πικρό γάλα» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture