Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκαναν κόντρες στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων και το πλήρωσαν ακριβά

Έκαναν κόντρες στην Αντιρρίου – Ιωαννίνω...

Συνελήφθησαν δύο άτομα τα ξημερώματα

Πολύ ακριβά πλήρωσαν δυο νεαροί στο Αγρίνιο την απόφασή τους να κάνουν κόντρα με αυτοκίνητά τους στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί όχι μόνο τους συνέλαβαν, αλλά τους πήραν άδεια, δίπλωμα και πινακίδες, ενώ καλούνται να πληρώσουν και 1.475 ευρώ ο καθένας.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες χθες (25-10-2019) αργά το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, οδηγώντας αυτοκίνητα, με τα οποία ενεργούσαν συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς και διατάρασσαν την ασφάλεια της συγκοινωνίας στην οδό.

Στους δυο δράστες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.475 ευρώ και τους αφαιρέθηκαν επί τόπου οι άδειες ικανότητας οδήγησης, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων τους, τα οποία ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ως Ελληνική Αστυνομία τονίζουμε ότι οι δημόσιοι δρόμοι, οδοί και Εθνικά Δίκτυα, χρησιμοποιούνται από όλους τους πολίτες, σύμφωνα, πάντα, με τις διατάξεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για τις απρόσκοπτες μετακινήσεις τους και η διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων από ορισμένους δράστες, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των λοιπών χρηστών των οδών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις