Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: "Xτύπησαν" με κλεμμένα αυτοκίνητα ΑΤΜ

Μεσολόγγι: "Xτύπησαν" με κλεμμ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή και απόπειρα κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, μετέβησαν με δύο οχήματα στο Μεσολόγγι και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν (Α.Τ.Μ.). το οποίο βρίσκεται σε εσοχή καταστήματος, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία συνεχίζει:

Πιο συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα ταχαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέκρουσαν στο Α.Τ.Μ. με το φορτηγό αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σεφυγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος ΑσφαλείαςΜεσολογγίου προέκυψε ότι τα δυο οχήματα, είχαν αφαιρεθεί από τουςδράστες, χθες τα ξημερώματα από περιοχές του Νεοχωρίου Μεσολογγίου και του Αγρινίου.

 


Σύλληψη η για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις