Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετά το Αίγιο ακολουθεί η ενθρόνιση Ιερωνύμου και στα Καλάβρυτα

Μετά το Αίγιο ακολουθεί η ενθρόνιση Ιερω...

Ο νέος Μητροπολίτης θα φτάσει στις 11 το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό των Καλαβρύτων όπου και θα τον υποδεχθεί ο Δήμαρχος

Μετά την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμου που έλαβε χώρα στο Αίγιο το περασμένο Σάββατο 23/11/2019 παρουσία και του μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, ακολουθεί όπως είδαμε σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα της Ενθρονίσεως  του σεβασμιοτάτου νέου Μητροπολίτου στα Καλάβρυτα που θα γίνει την Παρασκευή 29/11 με την δέουσα εκκλησιαστική επισημότητα και λαμπρότητα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ενθρονίσεως του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου την Παρασκευή, 29η Νοεμβρίου, στα Καλάβρυτα: 

11π.μ.: Άφιξη του Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαβρύτων.   -Υποδοχή αυτού από τον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο, τις Αρχές της πόλεως, τον Ιερό Κλήρο και τον λαό. 

-Προσφώνηση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου. 

-Αντιφώνηση του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου. 

11.15π.μ.: Έναρξη ιεράς πομπής προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.  11.30π.μ.: Τελετή τής Ενθρονίσεως.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις