Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020 στην Ελλάδα η "Emma" με την ανερχόμενη Anya Taylor-Joy

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020 στην Ελλάδα η &...

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

Το αγαπημένο έργο της Αγγλίδας συγγραφέως Τζέιν Όστιν (1775-1817), η «Emma» παίρνει μια νέα μορφή σε μία νέα, υπέροχη νέα φιλμική προσαρμογή και το πρώτο υποτιτλισμένο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας στις 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 21/2/2020 στις ΗΠΑ. Στον κεντρικό ρόλο που είχε ερμηνεύσει πριν 23 χρόνια στην ομώνυμη ταινία η Γκουίνεθ Πάλτροου, θα δούμε την 23χρονη Αμερικανίδα ανερχόμενη ηθοποιό Anya Taylor-Joy που έχει παίξει στο θρίλερ «Split» πλάι στον Τζέιμς ΜανΑβόι το 2016 και στο «Glass» το 2019.

Η σκηνοθεσία της νέας ταινίας είναι της 49χρονης Autumn de Wilde ενώ το σενάριο υπογράφει η Eleanor Catton. Πλάο στην ταλαντούχα Anya Taylor-Joy, παίζουν και οι Johnny Flynn and Bill Nighy.

Γοητευτική, έξυπνη και πλούσια, η Έμμα είναι μια ανήσυχη “βασίλισσα των μελισσών” χωρίς ανταγωνισμό σε μια μικρή, σχεδόν βαρετή πόλη. Σε αυτήν την απαστράπτουσα σάτιρα κοινωνικών τάξεων και ενηλικίωσης, η Έμμα πρέπει να περιπλανηθεί, να λάβει μέρος σε «πειραγμένους» αγώνες και να κάνει  λάθος βήματα, για να βρει την αγάπη που υπήρχε εκεί από την αρχή.

Aναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα όταν βγει στην Ελλάδα σε διανομή της Tulip στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture