Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συγκλονιστική περιγραφή της Πατρούλας Κοκκίνη για τον τρίωρο εφιάλτη με τους ληστές της

Η συγκλονιστική περιγραφή της Πατρούλας ...

Περιγράφει τις δύσκολες ώρες που πέρασε μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στην Κάτω Αχαϊα

Συγκλονίζει με την περιγραφή των εφιαλτικών στιγμών που έζησε η ίδια και ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους στα χέρια αδίστακτων ληστών η πρώην δημοτική σύμβουλος Πατρούλα Κοκκίνη. 

Η κ. Κοκκίνη περιγράφει στην εφημερίδα Πελοπόννησος και τον Αχιλλέα Ροδίτη όσα συνέβησαν ξημερώματα στο σπίτι της στην Κάτω Αχαϊα. 

"Μισοκοιμόμουν όταν κάποιος άναψε το φως στο δωμάτιο και είδε πέντε κουκουλοφόρους να πέφτουν πάνω μου.  Ο ένας με ακινητοποίησε στο κρεβάτι κλείνοντάς μου το στόμα. Ο άλλος ακούμπησε πάνω μου ένα κατσαβίδι απειλώντας και λέγοντας "Πες που έχεις τα λεφτά αλλιώς θα σε καθαρίσω"...

Στο διπλανό δωμάτιο οι ληστές έσπειραν τον τρόμο και στον σύζυγό της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα κι ο οποίος παρά το σοκ βρήκε το κουράγιο να πιάσει έναν από το  μπουφάν.

Επί τρεις ώρες οι δράστες κρατούσαν ακινητοποιημένους τους ενοίκους του σπιτιού, κι έψαχναν παντού για χρήματα και κοσμήματα. "Έψαξαν μέχρι και στο ψυγείο" λέει η κ. Κοκκίνη.

Οι δράστες πήραν όλα τα χρυσαφικά απο την τουαλέτα του δωματίου, αξίας 200.000 ευρώ και 350 ευρώ μετρητά.

Μέσα σε όλο αυτό τον εφιάλτη η κ. Κοκκίνη βρήκε τη δύναμη να ρωτήσει τους ληστές της, γιατί το έκαναν αυτό. Κι εκείνη της απάντησαν "Δεν έχουμε να φάμε".

"Νιώθω οτι κάποιον από αυτούς μάλλον θα τον είχα ευεργετήσει γιατι΄αισθάνθηκα οτι παρά τις απειλές ήταν λίγο πιο προσεκτικός στις κινήσεις του. Σκεφτείτε οτι μέχρι και το ποτήρι με το νερό που είχα δίπλα στο κομοδίνο μου έδωσε για να πιω".

Οι ληστές φεύγοντας έκοψαν το σταθερό τηλέφωνο και αχρήστεψαν το ρούτερ ώστε να μην προλάβει η κ. Κοκκίνη να ειδοποιήσει άμεσα την αστυνομία. 

Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη μετά από λίγη ώρα και μόνη της πήγε μες τη νύχτα στο Α.Τ. Κάτω Αχαϊας για να καταγγείλει τη ληστεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις