Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πορεία μαθητών και φοιτητών για τον Αλέξη - Δεύτερη στην Πάτρα το απόγευμα - ΦΩΤΟ

Πορεία μαθητών και φοιτητών για τον Αλέξ...

Δεύτερη πορεία το απόγευμα

 Με τη συμμετοχή περίπου 600 μαθητών και φοιτητών , μελών φοιτητικών συλλόγων ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η πορεία που ξεκίνησε από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου. Η πορεία κύλησε ήρεμα ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται η τοπική αστυνομία. Η πορεία διήλθε από την Κορίνθου, τη Μαιζώνος και άλλες κεντρικές οδούς. Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συγκέντρωση και πορεία με αφετηρία επίσης το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ξεκίνησε η πορεία από το πρώην παράρτημα του πανεπιστημίου Πάτρων στην Κορίνθου. Συμμετέχουν περί τα  600 άτομα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Διήλθαν από την Κορίνθου και στη συνέχεια τη Μαιζώνος και την Οθωνος Αμαλίας. Το παρών δίνουν μαθητές και φοιτητικοί σύλλογοι.  Η πορεία έχει ξαναμπεί στην Κορίνθου. Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικές οδούς όπου έκλειναν οι δρόμοι για τη διέλευση της πορείας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δύο πορείες πραγματοποιούνται σήμερα στην Πάτρα στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.  Ήδη έχει ξεκινήσει συγκέντρωσηναπό μαθητές έξω από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Κορίνθου. Στο ύψος της Αγίου Νικολάου , επί της Κορίνθου, η κυκλοφορία για τα οχήματα σταμάτα. Το απόγευμα στις 6 από το παράρτημα θα ξεκινήσει άλλη πορεία.

Ιδιαίτερα αυξημένα αναμένεται είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί σήμερα για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με την τοπική αστυνομία να θέτει σε επιφυλακή τις δυνάμεις της, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια τόσο της μεσημβρινής, όσο και της απογευματινής πορείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις