Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για την Πατρών – Πύργου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Για την Πατρών – Πύργου συνεδριάζει το Π...

Σήμερα το μεσημέρι

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τη συζήτηση για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου - Τσακώνας και τη σύσταση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την παρακολούθηση των εξελίξεων στο έργο, συνεδριάζει την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (αίθουσα συνεδριάσεων Διοικητηρίου) και είναι η πρώτη αποκεντρωμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου υπό την παρούσα σύνθεση. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι φορέων της Π.Ε. Ηλείας.

Επίσης, τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα απασχολήσει η αναγκαιότητα καθορισμού νέων λατομικών ζωνών περιοχών στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: Α΄ Φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων «Δυτικό Κατάκολο», με Φορέα (Διαχειριστή) την εταιρεία «Energean Oil & Gas S.A.», στο Κατάκολο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις