Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χάρισε ζωή στον άνδρα της – Συγκλονίζει ζευγάρι στην Ηλεία

Χάρισε ζωή στον άνδρα της – Συγκλονίζει ...

Ζωή στον σύζυγό της χάρισε μια γυναίκα προσφέροντάς του τον έναν από τους δύο νεφρούς της.

Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης της 42χρονης Δέσποινας Ιωσηφίδου και του 43χρονου Γιώργου Παλυβού από την Ανάληψη του Δήμου Ήλιδας. 

Ένα νέο και γοητευτικό ζευγάρι που στέλνει μήνυμα ανθρωπιάς σε όλους μας με σύνθημα: «Χαρίστε ζωή». Μια αληθινή ιστορία που αγγίζει τις ψυχές όλων μας και που η τελευταία της ευχάριστη φάση εκτυλίχθηκε πριν μερικούς μήνες στην Αθήνα και την Νεφρολογική Κλινική του Λαϊκού Γενικού Νοσοκομείου , όπου έγινε με απόλυτη επιτυχία η μεταμόσχευση νεφρού.

Η μεταμοσχευτική πορεία του λήπτη εξελίσσεται άριστα, όπως άλλωστε και της δότριας συζύγου του. Και οι δύο σήμερα μαζί το επτάχρονο παιδί τους απολαμβάνουν στην Αμαλιάδα την ζωή, κομμάτια της οποίας τα τελευταία χρόνια είχαν στερηθεί

Το χαμογελαστό ζευγάρι άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στην «Πατρίς» για την οδυνηρή περιπέτειά του που είχε αίσιο τέλος με την πράξη αγάπης της συζύγου προς τον «εαυτό της» όπως αποκαλεί η ίδια τον σύζυγό της. Η φράση του Γιώργου «στις 22 Ιουλίου του 2019 είναι τα δεύτερα γενέθλιά μου» τα λέει όλα…

Η γνωριμία

Το 2003 ο Γιώργος Παλυβός, πρόεδρος σήμερα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης του δήμου Ήλιδας, γνωρίζει την Δέσποινα Ιωσηφίδου που βρίσκεται για διακοπές στην Αμαλιάδα. Κεραυνοβόλος έρωτας, τους «δένει» και ξεκινά μια όμορφη σχέση ζωής που διαρκεί μέχρι σήμερα και για πολλές δεκαετίες ακόμη.
Ο Γιώργος από το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους εξομολογείται στην Δέσποινα το πρόβλημά του που παρουσιάστηκε από την πρώτη μέρα που ήρθε στη ζωή: πολυκυστική νόσος των νεφρών, νόσος που είναι κληρονομική και το ίδιο μεγάλο πρόβλημα είχε και η μητέρα του που απεβίωσε. Η Δέσποινα όχι μόνο κατανοεί το πρόβλημά του αλλά δηλώνει έτοιμη να τον στηρίξει μέσα από την σχέση τους. Το 2012 κάνουν πολιτικό γάμο και το 2018 θρησκευτικό ενώ ήδη έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί που σήμερα είναι επτά ετών.

 

πηγή patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις