Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 26 Δεκεμβρίου στη χώρα μας το ντοκιμαντέρ για τον Παβαρότι

Στις 26 Δεκεμβρίου στη χώρα μας το ντοκι...

Σε σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ

Τα Χριστούγεννα θα δούμε στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ «Παβαρότι – Pavarotti» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ, ο οποίος υπογράφει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ φόρο τιμής σε μία από τις μεγαλύτερες φωνές της όπερας που έγραψε ιστορία, το Λουτσιάνο Παβαρότι. Ο Ιταλός τενόρος Παβαρότι είχε γεννηθεί το 1935 και έφυγε από τη ζωή στις 6 Σεπτεμβρίου του 2007.

Η ταινία «Παβαρότι» θ’ αρχίσει να προβάλλεται από τις 26 Δεκεμβρίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και ενδεχομένως να τη δούμε και στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ μετά το ντοκιμαντέρ «The Beatles: Eight Days a Week» καταπιάνεται με ένα ακόμα μουσικό φαινόμενο, το Λουτσιάνο Παβαρότι. Έχοντας το ψευδώνυμο «ο τενόρος του λαού», ο Παβαρότι ήταν σπάνιος συνδυασμός προσωπικότητας, ιδιοφυίας και διασημότητας και χρησιμοποιούσε τις θαυμάσιες αυτές αρετές του για να διαδώσει το Ευαγγέλιο της όπερας σαν τρόπο διασκέδασης – και κάτι που μπορεί να απολαύσει όλος ο κόσμος που αγαπάει τη μουσική.

Μέσα από την απόλυτη δύναμη του ταλέντου του, ο Παβαρότι κυριάρχησε στις μεγάλες σκηνές του κόσμου και έκλεψε τις καρδιές του κοινού όπου και να πήγαινε. Περιλαμβάνοντας σπάνιες συνεντεύξεις με την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, ακυκλοφόρητο υλικό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητική επεξεργασία, ο Χάουαρντ σκηνοθετεί την απόλυτη ταινία φόρο τιμής σε έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο και έναν θρύλο της μουσικής που άφησε ιστορία.

Διάρκεια: 1 ώρα και 54 λεπτά. Το φιλμ έχει κάνει εισπράξεις στο box office 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture