Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απολογούνται σήμερα οι 5 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Παρασκευής στην Πάτρα

Απολογούνται σήμερα οι 5 συλληφθέντες γι...

Στα δικαστήρια της Πάτρας

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι σήμερα Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, πήραν οι πέντε κατηγορούμενοι για πέντε αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 6 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα λόγω των εκδηλώσεων για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθερες και αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμελημματικού χαρακτήρα για συμμετοχή στις ταραχές στην Πάτρα. Οι πέντε αντιμετωπίζουν ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα. Στο πλευρό τους στάθηκαν δεκάδες αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αποχώρησαν από τα δικαστήρια στις 16:00 του Σαββάτου, 7 Δεκεμβρίου.

Η συγκέντρωση είχε χαρακτήρα συμπαράστασης προς τους πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη, μετά την πορεία για τον δολοφονηθέντα, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν σε πορεία από τα Δικαστήρια στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου της Πάτρας στην οδό Κορίνθου, όπου και διαλύθηκαν ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.

Αντίστοιχη κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί και για σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Πάτρας. Οι πέντε συλληφθέντες υπενθυμίζεται οτι αντιμετωπίζουν μια κακουργηματική κατηγορία και τρεις πλημμελημματικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις