Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εννέα αδελφάκια μένουν σε Ρίο και Καραμανδάνειο μέχρι η μητέρα τους να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της

Εννέα αδελφάκια  μένουν σε Ρίο  και Καρα...

Εννεα παιδάκια με συντροφιά το ένα το άλλο από 45 ημερων έως 13 ετών

Έχοντας αγκαλιά το ένα το άλλο περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αλλά και του Καραμανδανείου, που εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχουν μετατραπεί σε «σπίτι» τους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Γνώμη των Πατρών, πρόκειται για εννέα αδελφάκια, ηλικίας από 45 ημερών μέχρι και 13 ετών, τα οποία έμειναν ξαφνικά χωρίς το μητρικό χάδι καθώς η μητέρα τους αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική για νοσηλεία.

Με εισαγγελική εντολή τα ανήλικα παιδιά εισήχθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και χαίρουν άκρας υγείας. Τα επτά από αυτά παραμένουν στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καραμανδάνειο.

Oι αθώες αυτές παιδικές ψυχούλες δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται προσωρινά.

Διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται δίπλα τους προσφέροντάς τους αγάπη και ζεστασιά, ενώ έχουν επιστρατευθεί εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας για να τα φροντίζουν καθημερινά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις