Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στην Πάτρα την Κυριακή 5 Ιανουαρίου ο Μπάμπης Τσέρτος για μία live μουσική εμφάνιση

Στην Πάτρα την Κυριακή 5 Ιανουαρίου ο Μπ...

Μαζί του και η ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη

Ο αγαπητός ρεμπέτης ερμηνευτής Μπάμπης Τσέρτος που έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα κατά το παρελθόν με επιτυχία, θα έρθει στην Αχαική πρωτεύουσα το βράδυ της Παραμονής των Θεοφανείων για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση έχοντας μαζί του και την γνωστή ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη, η οποία τυγχάνει και αδελφή του και σταθερή συνεργάτιδα του. Ο 63χρονος Μπάμπης Τσέρτος κατάγεται από τα Τρόπαια Αρκαδίας.

Προέρχεται από μουσική οικογένεια και στο ξεκίνημα του στα μέσα του ’80, δούλεψε κοντά στον σπουδαίο Πατρινό ρεμπέτη, τον αξέχαστο Μπάμπη Γκολέ. Μετά πήγε φαντάρος μεγάλος σε ηλικία, εξ αναβολής και γυρίζοντας απ' τον στρατό, δούλεψε και πάλι με τον Μπάμπη Γκολέ ενώ στη συνέχεια όπως διαβάσαμε, συνεργάστηκε με μεγάλους ρεμπέτες καλλιτέχνες όπως η Σωτηρία Μπέλλου, ο Τάκης Μπίνης, η Άννα Χρυσάφη, η Καίτη Γκρέυ, ο Κώστας Καπλάνης, ο Θόδωρος Πολυκανδριώτης, ο Κούλης Σκαρπέλης, ο Χοντρονάκος καθώς και με ρεμπέτες της επόμενης γενιάς όπως ο Γιώργος Ξηντάρης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαριώ, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης κ.α. Έχει δουλέψει και με τραγουδιστές όπως η Γλυκερία, ο Γιώργος Νταλάρας, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Παντελής Θαλασσινός, κ.α.

Το πρόγραμμα του μαζί και με την τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη θα το παρουσιάσει την Κυριακή 5/1/2020 μετά τις 19.30 στο κέντρο Αστέρια στην Τριών Ναυάρχων και Όθωνος Αμαλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture