Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "Φλόγα" Αχαΐας ευχαριστεί τη μαθητική κοινότητα του Αρσακείου

Η "Φλόγα" Αχαΐας ευχαριστεί τη...

Για την προσφορά στον κουμπαρά της "Φλόγας" ενός ποσού και τροφίμων

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αναδεικνύεται σε πιστό και ουσιαστικό συνοδοιπόρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα». Αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και αθόρυβο έργο του Συλλόγου με σειρά δράσεών τους τα σχολεία της περιοχής της Πάτρας αφενός φροντίζουν για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών για τον καρκίνο στα παιδιά και αφετέρου συγκεντρώνουν χρήματα για τη στήριξη του έργου της «Φλόγας».

Μετά την εορταστική εκδήλωση, παραμονές των Χριστουγέννων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου συμμετείχαν 36 σχολεία, συνεχίστηκαν οι επισκέψεις μαθητικών ομάδων στα γραφεία του Συλλόγου. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και του Αρσακείου Λυκείου Πατρών του οποίου διευθυντής είναι ο κ. Εμμανουήλ Πετράκης. Μία ομάδα μαθητριών με τη συνοδεία των καθηγητριών Νικολίας Ηλιοπούλου και Άννας Χαλκίδη πρόσθεσαν στον κουμπαρά της «Φλόγας» το ποσό των 165 ευρώ και πρόσφεραν τρόφιμα για τις οικογένειες του Συλλόγου.

Το Παράρτημα Νομού Αχαΐας της «Φλόγας» ευχαριστεί δημοσίως τη μαθητική κοινότητα του Αρσακείου για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και υπενθυμίζει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη τη Φλόγα της ελπίδας για όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις