Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η "Ευτυχία" έκανε πάλι sold out προβολές το σαββατοκύριακο και στην Πάτρα

Η "Ευτυχία" έκανε πάλι sold ou...

Έχει πλέον φτάσει σε σχεδόν 4 εβδομάδες τα 430.000 εισιτήρια πανελλαδικά

Παρότι στην κινηματογραφική κίνηση υπήρξε μία μείωση το περασμένο 4ήμερο 9 με 12 Ιανουαρίου 2020 που κατά κάποιον τρόπο ήταν φυσιολογική καθώς τέλειωσαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εν τούτοις οι ταινίες που «σκίζουν» όπως η πολύ συγκινητική «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή με τις Κάτια Γκουλιώνη και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συνέχισε την πρωτοκαθεδρία της. Πιο συγκεκριμένα το φιλμ για την ρεμπέτισσα στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έκοψε σε 113 αίθουσες πανελλαδικά άλλα 63.261 εισιτήρια και πλέον σε σχεδόν 4 εβδομάδες προβολής έχει αγγίξει τα 430.000 εισιτήρια.

Στην Πάτρα το φιλμ που σε κάνει να δακρύσεις πολλές φορές στη διάρκεια του ενώ συνάμα διαθέτει κι ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής, συνεχίζεται σε μία αίθουσα στα Odeon Veso Mare όπου οι προβολές γέμιζαν έως μπροστά μπροστά με αποτέλεσμα ειδικά το Σάββατο να είναι sold out, και στην 2η αίθουσα του Πάνθεον όπου αξίζει να σημειωθεί πως στην βραδινή προβολή παίζεται το φιλμ «Βόμβα» με τις υποψήφιες για βραβείο Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν και Μάργκοτ Ρόμπι.  Την ίδια ώρα πολύ καλά ξεκίνησε, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου παίζεται, το βραβευμένο με δύο βασικές Χρυσές Σφαίρες πολεμικό δράμα «1917» του Σαμ Μέντες που είναι υποψήφιο και για 10 Όσκαρ. Το εξαιρετικά καλοσκηνοθετημένο και συγκινητικό φιλμ του Σαμ Μέντες  σκόραρε σχεδόν 50.000 θεατές το τετραήμερο του ντεμπούτου του, προσελκύοντας κατά μέσο όρο 540 θεατές σε κάθε του αίθουσα, όπως αναφέρει το flix.gr. Πιο συγκεκριμένα το «1917» έκοψε σε 91 αίθουσες πανελλαδικά, 49.169 εισιτήρια.

Από τα άλλα καινούρια φιλμ που έκαναν πρεμιέρα, το θρίλερ «Η Κατάρα» του Νίκολας Πες με την Αντρέα Ράιζμπορο και τον Ντέμιαν Μπισίρ, πήγε απλώς συμπαθητικά προσελκύοντας 11.174 θεατές σε 40 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται και στην Πάτρα). Στις ΗΠΑ η "Κατάρα - The Grudge" σε περίπου 2 εβδομάδες έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 18 εκατ. δολάρια. 

Τέλος να πούμε για το «1917» που είναι μία ταινία όχι αποκλειστικά ανδρική (θα συγκινήσει και το γυναικείο κοινό) πως πήγε εξαιρετικά και στο Αμερικάνικο box office όπου το περασμένο σαββατοκύριακο απλώθηκε σε 3.423 αίθουσες και ήρθε 1ο σε εισπράξεις με 36,5 εκατ. δολάρια (οι συνολικές του εισπράξεις μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ είναι στα σχεδόν 40 εκατ. δολάρια).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture