Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ της ζήτησε πίσω το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Μέγκαν Μαρκλ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ της ζ...

Τρέχουν οι εξελίξεις

Λίγες ώρες πριν δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για την «παραίτησή» τους από τη βασιλική οικογένεια, η δούκισσα του Σάσεξ είχε επισκεφτεί το Εθνικό Θέατρο στο Λονδίνο.

Οι κάμερες την απαθανάτισαν χωρίς βέρα και δαχτυλίδι αρραβώνων στο αριστερό της χέρι.

Η πρώτη εκτίμηση των βρετανικών tabloids, που φυσικά «είδαν» τι έλειπε από το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δεν φορούσε τα δαχτυλίδια της εξαιτίας της απώλειας των κιλών που πήρε κατά την εγκυμοσύνη της. Και πως πιθανόν ήθελε να πάει τα δαχτυλίδια της να τους αλλάξουν μέγεθος. Μέγκαν Μαρκλ

Είναι όμως έτσι; Μετά τα όσα ακολούθησαν, η απουσία της βέρας και του δαχτυλιδιού από το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ ήταν απλά μια σπίθα που… φούντωσε κι έγινε «φωτιά». «Της τα ζήτησε πίσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ» ήταν ένας από τους… επόμενους τίτλους. Όχι σε βρετανικό αλλά σε αυστραλιανό site.

 

Το δημοσίευμα με το σενάριο-φωτιά για Μέγκαν Μαρκλ

Το nowtolove.com.au το προχώρησε ακόμη πιο πέρα: «Η Δούκισσα Μέγκαν αναγκάστηκε να επιστρέψει τη βέρα και το δαχτυλίδι των αρραβώνων αφού η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι αποχωρούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η Βασίλισσα είπε στον Χάρι πως θέλει τα χρυσαφικά της πίσω».

«Η Βασίλισσα αντέδρασε τόσο άσχημα στην απόφασή τους να φύγουν, που διέταξε τον Χάρι να δώσει πίσω τη βέρα της Μέγκαν» υποστηρίζει πηγή που επικαλείται το site. «Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε πάνω στο θυμό για να είμαστε δίκαιοι, αλλά τεχνικά, ανήκουν (η βέρα και το δαχτυλίδι) στη Βασίλισσα».

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight