Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Ανεβαίνουν στο θέατρο Αγορά της Πάτρας "Οι Γυναίκες του Λόκερμπι"

Ανεβαίνουν στο θέατρο Αγορά της Πάτρας &...

Τα έσοδα της παράστασης της Δευτέρας 20/1/2020 θα διατεθούν στην Κίνηση "Πρόταση" για έναν άλλο τρόπο ζωής

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας, ανεβάζει το θεατρικό έργο της Ντέμπορα Μπρεβούρ «Οι γυναίκες του Λόκερμπι», σε μετάφραση που έκανε ή ίδια η ομάδα.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από το αληθινό γεγονός της πτώσης αεροσκάφους της Panamerican στο χωριό Λόκερμπι της Σκωτίας το 1988 χωρίς επιζώντες. Τα πρόσωπα και τα ονόματα είναι φανταστικά, όπως και η πλοκή, μέσα από την οποία αναδεικνύονται τα πανανθρώπινα ιδανικά της αγάπης και της αλληλεγγύης, που συγκρούονται με την «ψυχρή λογική» και την σκληρή απάνθρωπη στάση της εξουσίας.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Ηλίας Αναστασόπουλος.

Θα ανέβουν οκτώ παραστάσεις στο θέατρο «Αγορά» στην οδό Καραϊσκάκη 149 στην Πάτρα, στις 17, 18, 19, 20 και 24, 25, 26, 27 Ιανουαρίου 2020 (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα).

Ώρα έναρξης: καθημερινά 9.15 μ.μ. Κυριακές: 8.30 μ.μ.

Κρατήσεις θέσεων: 6983405806.

*Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα της παράστασης «Οι γυναίκες του Λόκερμπι» που θα δοθεί από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας τη Δευτέρα 20/1/2020 στις 21:00, θα διατεθούν στην «ΠΡΟΤΑΣΗ» - Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής προκειμένου να ενισχυθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του φορέα που βρίσκεται στην οδό Σαρανταπόρου 20, στην Πάτρα, τηλ/Fax: 2610 451790.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture