Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η "Καλλιπάτειρα" διοργανώνει εκδήλωση στην Πάτρα όπου θα τιμηθεί ο Γάλλος Πρέσβης

Η "Καλλιπάτειρα" διοργανώνει ε...

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.30

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα εκδήλωση από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Πιο συγκεκριμένα η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα» κυρία Κατερίνα Π. Παναγοπούλου και η συντονίστρια του παραρτήματος της Πάτρας κυρία Μαρία Μανουσάκη Μαλλιώρη πραγματοποιούν το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στις 21.30 στο Privilege event house στην πάροδο Αθηνών & Κανελλοπούλου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Πατρινός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος και οι μουσικοί του. Θα τιμηθεί ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, son Excellence M. Patrick Maisonnave. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 35 ευρώ.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με νοητική υστέρηση Μαχητές. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας καθώς και του Γαλλικού Ινστιτούτου που τιμά τα 200 χρόνια Ελληνογαλλικής Φιλίας.

Μεγάλοι χορηγοί: Kreosys Feed Additives και Λουξ.

*Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, η φωτ. είναι από τη σελίδα της στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight