Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: «Σήκωσαν» το παγκάρι του Μητροπολιτικού Ναού

Αμαλιάδα: «Σήκωσαν» το παγκάρι του Μητρο...

Δυο μέρες πριν την εορτή του Πολιούχου της πόλης

Δύο μέρες πριν την εορτή του Αγίου Αθανασίου, επέλεξαν άγνωστοι να διαρρήξουν τον  μητροπολιτικό ναό του Πολιούχου στην Αμαλιάδα.

Οι δράστες διέρρηξαν την βορεινή πόρτα του ναού, μπήκαν μέσα, πήγαν στο παγκάρι και από εκεί πήραν τα χρήματα περίπου 1300 ευρώ μαζί με τα χρήματα του φιλοπτώχου. Ευτυχώς που οι δράστες αρκέστηκαν μόνο στα χρήματα και δεν βεβήλωσαν ιερά αντικείμενα. Ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού π. Αλέξης σε δηλώσεις του είπε ότι συγχωρεί τους δράστες και τους παρακαλεί να μην το ξανακάνουν.

Συγκεκριμένα ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξιος Αναγνωστόπουλος προϊστάμενος του Μητροπολιτικού ναού  Αμαλιάδος Αγίου Αθανασίου δήλωσε στην «Πατρίς»: «Σήμερα τα ξημερώματα διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν από την βορεινή πλευρά της εκκλησίας, διέρρηξαν τον παγκάρι, μας πήραν πάνω από 1300 ευρώ μαζί με τα χρήματα του φιλοπτώχου  και μας έκαναν μεγάλες ζημιές.  Υπενθυμίζω ότι αύριο και μεθαύριο έχουμε το πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου. Εγώ τους συγχωρώ. Δεν έπρεπε να σπάσουν την πόρτα ας μας ζητούσαν χρήματα θα τους βοηθούσαμε. Στην Ασφάλεια που ήρθε είπα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξή τους απλά τους παρακαλώ να μην ξανακάνουν κάτι τέτοιο».

Να σημειωθεί ότι το σημείο «μαγνητίζει» τους διαρρήκτες αφού κατά καιρούς έχουν γίνει διαρρήξεις στην καφετέρια που βρίσκεται απέναντι από τον ναό.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις