Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται 30 Ιανουαρίου στις Ελληνικές αίθουσες οι "Gentlemen"

Έρχονται 30 Ιανουαρίου στις Ελληνικές αί...

Είναι η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι και θα την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Στις 30 Ιανουαρίου 2020 κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της χώρας μας η νέα ταινία «The Gentlemen» που αποτελεί την επιστροφή του Βρετανού σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι στο είδος που τον καθιέρωσε.

Ο γνωστός Βρετανός σκηνοθέτης με το γνώριμο του στυλ σε ταινίες όπως τις «Δύο Καπνισμένες Κάνες», την «Αρπαχτή» και το «RocknRolla», επιστρέφει στο αγαπημένο του είδος: το action comedy-crime.

Το «The Gentlemen» σηματοδοτεί όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο δελτίο Τύπου της Odeon, την επιστροφή στη φόρμα για τον σκηνοθέτη, ο οποίος πλαισιώνει την ταινία του με ένα εξαίσιο και λαμπερό καστ.

Πρωταγωνιστούν οι Μάθιου ΜακΚόναχι (Killer Joe), Τσάρλι Χάναμ (Η Χαμένη Πόλη του Ζ), Χένρι Γκόλντινγκ (Τρελά Πλούσιοι, Last Christmas), Μισέλ Ντόκερι (Άννα Καρένινα), Τζέρεμι Στρονγκ (Το Μεγάλο Σορτάρισμα), Έντι Μάρσαν (Vice: ο Δεύτερος στην Ιεραρχία), Κόλιν Φάρελ (Η Δοκιμασία) και ο Χιου Γκραντ (Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.).

Η χημεία του καστ είναι ασύλληπτη και οι διάλογοι είναι συναρπαστικοί, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται!

Η ταινία συνδυάζει μοναδικά την ταινία δράσης με την κωμωδία καθώς υπάρχουν πολλές ανατροπές στην πλοκή σε όλη τη διάρκεια του έργου.

Επίσης, η ιστορία ξεχωρίζει για τους όμορφα γραμμένους χαρακτήρες που δίνουν το στίγμα τους και πάνω απ' όλα είναι μια ιδιαίτερα στυλιζαρισμένη και έντονα ψυχαγωγική ταινία!

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου ΜακΚόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Οι «The Gentlemen» θα κάνουν πρεμιέρα 24 Ιανουαρίου 2020 στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture