Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συναυλία - αφιέρωμα στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου απόψε στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλία - αφιέρωμα στη μνήμη του Θάνου ...

Sold out από την αρχή της διοργάνωσης

Όταν οι φίλοι του εκλιπόντος Πατρινού συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους για μια βραδιά στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στον σπουδαίο συνθέτη που έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, εκείνος βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Και παρόλο που όλοι ήξεραν ότι αυτή τη φορά δεν θα τα κατάφερνε, δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι στις 20 Ιανουαρίου 2020 που είχαν κανονίσει να πραγματοποιηθεί η συναυλία, εκείνος δεν θα βρίσκεται μαζί τους στη σκηνή.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα, συγκλόνισε το πανελλήνιο αλλά κυρίως σκόρπισε θλίψη στους τραγουδιστές και τους συνεργάτες του, στους ανθρώπους που έζησαν μια ζωή στο πλευρό του και του οφείλουν οι περισσότεροι από αυτούς μεγάλο κομμάτι της καριέρας τους.

Στις 20 Ιανουαρίου λοιπόν ο συνθέτης δεν θα βρίσκεται στη σκηνή αλλά θα βρίσκεται στις καρδιές όλων, ερμηνευτών και θεατών, όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας τα Νέα.

Κι όπως ήταν φυσικό τα εισιτήρια για την συναυλία εξαντλήθηκαν.

Στη συναυλία πρόκειται να συμμετέχουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture