Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΗΚΙ-ΑΚΙ: Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας είναι «groupuscules»

ΔΗΚΙ-ΑΚΙ: Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχα...

Η παράταξη που στηρίζεται από τη ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη Κικίλια στην Πάτρα

Η στηριζόμενη από τη ΝΔ παράταξη των νοσοκομειακών ιατρών ΔΗΚΙ-ΑΚΙ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

"Για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, κ. Β. Κικίλια, το προεδρείο της Ε.Ι.Ν.Α εξέδωσε μια τρισέλιδη φλύαρη ανακοίνωση αποκρύπτοντας από τους γιατρούς το ΟΥΣΙΩΔΕΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησε συνάντηση με τον Υπουργό διότι θεώρησε, κατά δήλωσή του, ότι πρόκειται για μια ΄κομματική και επικοινωνιακή φιέστα΄. Ο υπουργός όμως  συναντήθηκε με όλους, όσους το ζήτησαν. Τα σωματεία του ΠΓΝΠ και του ''Αγίου Ανδρέα'', μάλιστα, κατέθεσαν και εκτενή υπομνήματα. Οι μοναδικοί απόντες, με αποκλειστική ευθύνη, του προεδρείου της ΕΙΝΑ ήταν οι Νοσοκομειακοί Γιατροί. 

Είναι γνωστό  ότι η ΕΙΝΑ μετά τις τελευταίες εκλογές ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. Πρόκειται για ένα «groupuscules», για να δανειστούμε τον όρο από την ιδεολογία τους, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ που εξυπηρετεί μόνον τις ιδεολογικές εμμονές του προεδρείου. Ουσιαστικά η ΕΙΝΑ έχει καταστεί  ένα γραφείο παραγωγής καταγγελιών. Το Διοικητικό συμβούλιο  έχει υποκατασταθεί από ΄chat rooms' όπου με συνοπτικές διαδικασίες υιοθετούνται οι καταγγελίες που έχουν προτείνει κατά το ΄Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει΄. 

Είναι δυστύχημα, σε καιρούς δύσκολους για το ιατρικό συνδικαλιστικό κίνημα, ετσιθελικά χωρίς διάλογο, να έχουν θέση απόψεις εμποτισμένες με δογματισμό. Η υιοθέτηση της λογικής του άσπρου-μαύρου και η επέκταση της στη καθημερινή πρακτική, ώστε όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους δεν πρέπει να έχουν λόγο - όπως έγινε πρόσφατα από ομοϊδεάτες τους που διέλυσαν την εκδήλωση του ΠΙΣ για τα ΣΔΙΤ στην υγεία - είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις