Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πρίγκιπας Χάρι σπάει τη σιωπή του: Είναι μεγάλη η θλίψη μου που φτάσαμε εδώ - BINTEO

Ο πρίγκιπας Χάρι σπάει τη σιωπή του: Είν...

"Δεν μιλάω σαν πρίγκιπας, ή σαν δούκας, αλλά σαν ο Χάρι"

Σε ιδιωτικό δείπνο στο Ivy, στο Chelsea, για φιλανθρωπικό σκοπό απόψε το βράδυ επέλεξε να σπάσει τη σιωπή του για το Megxit ο πρίγκιπας Χάρι. Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλάει όχι ως πρίγκιπας, ή ως Δούκας, αλλά ως Χάρι. Υπερασπίστηκε την Μέγκαν Μαρκλ για την οποία είπε ότι μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες, διευκρίνισε ότι θα συνεχίσει να ζει μία ζωή προσφοράς, μέσα από τις φιλανθρωπικές του δράσεις, παρότι θα ήθελε να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Βασίλισσα, την κοινοπολιτεία χωρίς κρατική χρηματοδότηση, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

 

Εξέφρασε για μία ακόμη φορά το σεβασμό του για τη Βασίλισσα, σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία. Είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο τόπος που αγαπά και αυτό δεν θα «αλλάξει ποτέ» αλλά ότι δεν είχε «άλλη επιλογή» παρά να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

 "Μόλις παντρευτήκαμε με Meghan ήμασταν ενθουσιασμένοι. Ήμασταν αισιόδοξοι και θέλαμε να προσφέρουμε. Για τους λόγους αυτούς, μου προκαλεί μεγάλη θλίψη το ότι φτάσαμε εδώ" είπε και επεσήμανε: "Δεν ήταν μία απόφαση που πήραμε ελαφρά την καρδία. Προηγήθηκαν πολλοί μήνες συνομιλιών και μετά από αρκετά χρόνια προκλήσεων, αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή".

Αναφέρθηκε επίσης στους Βρετανούς που πάντα τον περιέβαλαν με αγάπη και υποστήριξη, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας του και το ίδιο έκαναν και για την Μέγκαν Μάρκλ.

"Αυτό που θέλω να καταστήσω σαφές είναι ότι δεν γυρνάμε την πλάτη μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σίγουρα δεν φεύγουμε μακριά από σας. Η ελπίδα μας ήταν να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις στρατιωτικές μου οργανώσεις αλλά χωρίς δημόσια χρηματοδότηση. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατό. Το έχω αποδεχτεί γνωρίζοντας ότι δεν αλλάζει ποιος είμαι ή πόσο δεσμευμένος είμαι", ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight