Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιανουαρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα . Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

Ταύρος

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη, οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Δίδυμος

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει. 

Καρκίνος

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική αναστάτωση που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Λέων

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που ταράζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη των σχέσεων σας με τον σύντροφο σας ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα. 

Παρθένος

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. 

Ζυγός

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και μοιραστείτε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με το σύντροφο σας. 

Σκορπιός

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. 

Τοξότης

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας να προωθήσετε τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα μελλοντικά. 

Αιγόκερως

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για την προσωπική σας ζωή και υπάρχουν προοπτικές για επίλυση ζητημάτων που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, η πρωτοβουλία και οι φρέσκες ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. 

Ιχθείς

Θα ήταν κρίμα , η απαισιοδοξία που νιώθετε να χαλάσει τις όμορφες ρομαντικές στιγμές που σας επιφυλάσσει η μέρα. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε. 

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being