Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Τρίτη η κηδεία του Γιώργου Κόζη - Θλίψη στην Πάτρα

Την Τρίτη η κηδεία του Γιώργου Κόζη - Θλ...

Στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών

Κηδεύεται αύριο ο πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Κόζης  πουν είχε δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών στον χώρο της διασκέδασης διατηρώντας διάφορα νυκτερινά κέντρα όπως τα 9/8 στη Λεύκα, το «Αρείων», το «Αρένα» κ.α.

Κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών ενώ η ταφή θα γίνει στο Α' νεκροταφείο. 

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο χώρου ενώ ήταν αρκετοί που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν αναρτώντας μηνύματα στα social media. 

Με μια συγκινητική ανάρτηση τον αποχαιρέτησαν οι γιοι του οι οποίοι έγραψαν:  

«Αγαπημένε μας πατέρα καλό ταξίδι, έζησες με ήθος, τιμή, αξιοπρέπεια και την μεγαλύτερη καρδιά και καλοσύνη που έχω συναντήσει σε άνθρωπο, έφυγες σήμερα Κυριακή, την αγαπημένη σου ημέρα, που την τιμούσες όπως ακριβώς πρόσταζε η ορθοδοξία. Σε ευχαριστούμε απεριόριστα για ότι έκανες για εμάς, ήσουν πολύ καλός με όλους μας, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με περηφάνια για πάντα.. Εις το επανιδείν ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ στου παραδείσου τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Οι γιοί σου ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ"

Αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα ο Γιώργος Κοτοπούλη έγραψε:

«RIP Καλο ταξιδι Γιωργο Κοζη Εφυγε ένας πραγματικος άνθρωπος με μπέσα,λογο,μαγκιά,αρσενικός & πάνω απο'ολα φίλος. Σε γνώρισα έφηβος στο ΚΑΝ-ΚΑΝ, φίλος & συνάδελφος του Πανούλη του μπάρμπα μου. Παντα με πρόσεχες ακόμα & οταν μεγάλωσα. Φοβερες οι βραδιες στα 9/8,δεν υπάρχουν λόγια. Μια βραδια μου έσωσες τη ζωή & αυτο θα το κουβαλώ για πάντα.Οι συμβουλές σου πάντα σωστές. Μεγαλο το κενό που αφήνεις για το Κώστα & το Χριστο τα παιδιά σου,για την Τονια τη γυναίκα σου,αλλα & για πολλούς απο εμάς που μας έμαθες ενα διαφορετικό κομμάτι της νύχτας. Ενα φιλί στον ουρανο & ενα δάκρυ για τον τελευταίο άνθρωπο μια αλλης διαφορετικής νύχτας,που δυστυχώς δεν υπαρχει πλέον. Ο Θεος να ανάπαυση τη ψυχη σου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις