Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"Χαμός" και στην Πάτρα: Η "Ευτυχία" συνεχίζει να συνεπαίρνει και έφτασε στα 510.000 εισιτήρια πανελλαδικά

"Χαμός" και στην Πάτρα: Η &quo...

Προβάλλεται ακόμα στην Πάτρα σε Πάνθεον και Odeon Veso Mare, είναι το απόλυτο talk of the town

Μπορεί στο εγχώριο box office να επικράτησε το Οσκαρικό φιλμ «1917» του Σαμ Μέντες το περασμένο τετραήμερο 16 με 19 Ιανουαρίου 2020, δικαίως μιας και είναι μία εξαιρετικά καλογυρισμένη ταινία και αρκούντως συγκινητική, ωστόσο η «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή που πραγματικά «γράφει ιστορία» με τα εισιτήρια της, με τους θεατές να σπεύδουν και δεύτερη ίσως και τρίτη φορά να την δουν, πέρασε στην 2η θέση με πολύ μικρή διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίζεται η προβολή της και στην Πάτρα για όσους δεν την έχουν δει ακόμα, στη 2η αίθουσα του Πάνθεον και στα Odeon Veso Mare.  To «1917» λοιπόν, σε 91 αίθουσες πανελλαδικά, προσέλκυσε 42.667 θεατές το περασμένο 4ήμερο και σε σχεδόν 2 εβδομάδες έχει φτάσει τα 123.203 εισιτήρια, σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr.

Η «Ευτυχία» με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη σε 108 αίθουσες πανελλαδικά, πρόσθεσε άλλα 41.654 εισιτήρια και σε 5 εβδομάδες προβολής έφτασε τα 510.000 (για την ακρίβεια είναι στα 509.986) και συνεχίζει προκειμένου αν τα καταφέρει, να φτάσει την υψηλή επίδοση του φιλμ «Ένας Άλλος Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (668.892).

Από τις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα καλύτερα πήγε το «Ντουλίτλ» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που παίζεται και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και στην αγγλόφωνη κόπια με 22.569 εισιτήρια σε 124 αίθουσες πανελλαδικά (στην Πάτρα παίζεται στα Odeon Veso Mare) ενώ το «Bad Boys For Life» που «έσκισε» στις ΗΠΑ και υπολογίζεται να φτάσει έως και τη Δευτέρα 20/1/2020 αξιοποιώντας και την αργία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ τα 68 εκατ. δολάρια σε 4 μόλις μέρες, έκοψε σε 45 αίθουσες πανελλαδικά, περίπου 12.000 εισιτήρια. Η αλήθεια είναι πως από την προηγούμενη ταινία των Bad Boys – Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς έχουν περάσει σχεδόν 17 χρόνια και επόμενο είναι οι νεότερες γενιές να μην πολυθυμούνται το αχτύπητο αστυνομικό δίδυμα στα 50 του χρόνια πια.

Τέλος η συγκινητική «Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» σε σκηνοθεσία του Κλιντ Ίστγουντ με την υποψήφια για Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου Κάθι Μπέιτς πήγε απλώς συμπαθητικά προσελκύοντας σε 42 αίθουσες πανελλαδικά περίπου 9.100 σινεφίλ.  

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture