Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμελητήριο Αχαΐας: Διαγωνισμός smart city of Patras

Επιμελητήριο Αχαΐας: Διαγωνισμός smart c...

Καινοτομία στις κατασκευές

 

 Το Επιμελητήριο Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Διαγωνισμού Ιδεών που πρόκειται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου PIT STOP «Innovation Pathways for Urban development – Διαδρομές καινοτομίας για την αστική ανάπτυξη» του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Greece - Italy 2014-2020, με στόχο την υποστήριξη και προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

Μέσω του έργου, θα δημιουργηθούν νέες θερμοκοιτίδες - χώροι υψηλής τεχνολογίας (PIT STOP LABS) για την υποστήριξη πιλοτικών start-up σχεδίων, τα οποία θα είναι ικανά δώσουν λύσεις στα υπάρχοντα τεχνολογικά προβλήματα και προσκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος και στην υλοποίηση δράσεων έξυπνης πόλης για την περιοχή της Πάτρας.    

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τους όρους του διαγωνισμού καινοτόμων ιδεών αλλά και τις προκλήσεις/προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος στην ενσωμάτωση καινοτομιών και τεχνολογιών για την κατασκευή έξυπνων υποδομών τις οποίες θα κληθούν να επιλύσουν με τις ιδέες τους.  

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους με καινοτόμες ιδέες, startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις των κλάδων ΤΠΕ και κατασκευών, στην επιστημονική κοινότητα, σε δημόσιους φορείς, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/01/2020 στις 18:00 στο ειδικά διαμορφωμένο PIT STOP LAB στον 2ο όροφο του κτιρίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την εκδήλωση: Επιμελητήριο Αχαΐας,  Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα / Τηλ. 2610. 241 244.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις