Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στην Κηφισιά μεταβαίνει την Κυριακή 26/1 η Παιδική χορωδία της Πολυφωνικής

Στην Κηφισιά μεταβαίνει την Κυριακή 26/1...

Θα λάβει μέρος στην 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών

Αναχωρεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 για την Κηφισιά, η Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής» προκειμένου να μετάσχει στην 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών, που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Απόλλων Μουσηγέτης», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς στην οδό Μυρσίνης και Διονύσου, στις 11 το πρωί και στην οποία θα μετάσχουν προσκεκλημένες 5 χορωδίες.

Η συνάντηση θα γίνει υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», του Δήμου Κηφισιάς.

Η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής, που προσκαλείται για 4η φορά στη συγκεκριμένη συνάντηση, θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’IN MEMORIAM’’, CHRISTOPHE BARRATIER- BRUNO COULAIS (Από την ταινία: ‘’Τα παιδιά της Χορωδίας’’), ‘’BO YAVO HABOKER’’, Στίχοι: Bruria Schweitzer, JOSEF HADAR, ‘’ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ- ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ’’, Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΠΑΝΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ‘’EV’ RYBODY WANTS TO BE A CAT’’, (Από το ‘’Τhe Aristocats’’ του Walt Disney), Στίχοι: Floyd Huddleston, AL RINKER, ‘’TRITSCH- TRATSCH- POLKA’’, Op. 214, JOHANN STRAUSS II.

*Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά (καθηγήτριες του Ωδείου της «Πολυφωνικής»). Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, ενώ θα συνοδεύσουν η Διοικητική Διευθύντρια του Ωδείου, πιανίστα Έφη Καββαδία- Ζέρβα και η Έφορος του τμήματος, Σοφία Αλεξοπούλου.

Η Αρετούσα Νικολοπούλου, διευθύντρια της Παιδικής Χορωδίας.

Η πιανίστα Μαρίνα Μυλωνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture