Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο είχαν οι Πατρινοί καταστηματάρχες εστίασης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Α...

Η συζήτηση είχε επίκεντρο το νόμο & την επερχόμενη ΚΥΑ περί μίσθωσης και χρήσης αιγιαλού

Συνάντηση πραγματοποίησε την Πέμπτη 23/1 ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ -Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας Σπύρος Στεργίου με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και την Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με κύριο θέμα συζήτησης τον νόμο και την επερχόμενη ΚΥΑ περί μίσθωσης και χρήσης αιγιαλού.

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και διάθεσης επίλυσης των προβλημάτων διεξήχθη η συνάντηση, καθώς ο κ. Βεσυρόπουλος ήταν απόλυτα ενήμερος για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες επιχειρηματίες στην χώρα μας. Ο ίδιος ήταν και ο εισηγητής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας το 2019, σχετικά με την διαβούλευση για τον νόμο, τον οποίο και καταψήφισε.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ κατέθεσαν ενώπιον του Υφυπουργού τις προτάσεις τους, για διόρθωση των στρεβλώσεων, ενόψει της επερχόμενης ΚΥΑ, η οποία θα βγει βάσει του υπάρχοντος νόμου και o ίδιος τους ενημέρωσε ότι αναζητά λύσεις για τα βασικά ζητήματα αναφορικά με την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Επιπλέον ο κ. Βεσυρόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΚΕΑΝΑ ότι στα τέλη του καλοκαιριού του 2020 θα ψηφιστεί καινούριος νόμος σχετικά με τον αιγιαλό, ο οποίος θα δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν τα κακώς κείμενα και τις ασάφειες του προηγούμενου, σε μια προσπάθεια για εξομάλυνση της κατάστασης.

 Ο ΣΚΕΑΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, για την στήριξη της και το έντονο ενδιαφέρον της προς την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις