Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδηλώσεις σε Κάτω Αχαΐα και Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδηλώσεις σε Κάτω Αχαΐα και Άγι...

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου"

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στο πλαίσιο της καμπάνιας "Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου" συνεχίζει τις ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις στις γειτονιές της Πάτρας αλλά και την οργανωτική ανασυγκρότηση των οργανώσεων του στην περιφέρεια της Αχαΐας. Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 17η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7:00 μμ το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα θα προχωρήσει σε συνέλευση για την οργανωτική ανασυγκρότηση της Οργάνωσης Μελών Δυτικής Αχαΐας. Στη συνέλευση θα παραστούν και θα συμμετέχουν οι Βουλευτές Αχαϊας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Την Τρίτη 18η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7:00 μμ το απόγευμα στη ταβέρνα "Βέρρας" στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα, οι οργανώσεις μελών Νοτίου Διαμερίσματος και Μεσσάτιδας θα προχωρήσουν στη διοργάνωση ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης με θέμα "Γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας" με ομιλήτρια την Βουλευτή Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου.

«Καλούμε τους προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τόσο τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία όσο και την οργανωτική του ανασυγκρότηση», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις