Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Πινακίδα για να πατήσεις κόρνα και να ταΐσεις μια αδέσποτη σκυλίτσα!

Δυτική Ελλάδα: Πινακίδα για να πατήσεις ...

Στην Κάτω Μακρυνού Αιτωλοακαρνανίας

Την πινακίδα στις φωτογραφίες έχει φτιάξει και τοποθετήσει κοντά στον δρόμο στην περιοχή της Κάτω Μακρυνούς(από Μακρυνεία προς Θέρμο, κάτοικος της περιοχής.

Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, είναι γεγονός πως στην περιοχή βρίσκεται μια σκυλίτσα που κάποιοι εγκατέλειψαν και χρειάζεται φροντίδα, πρωτίστως φαγητό. Όπως αναφέρεται, αν πατήσεις κόρνα με το αυτοκίνητό σου, η σκυλίτσα έρχεται παρά τους φόβους της για να βρει τροφή ή νερό.


Η κάτοικος προτρέπει όποιον περνά από την περιοχή να κάνει την καλή πράξη αφού, όπως λέει, όταν ταΐζεις μια ψυχή, ταΐζεις την ψυχή σου. Η ίδια μας είπε ότι έχει ήδη περιθάλψει άλλα αδέσποτα της περιοχής και δεν έχει την δυνατότητα για ένα ακόμη. Είναι σημαντικό αν μπορέσει να κάνει κανείς την καλή πράξη και να σώσει την σκυλίτσα που περιφέρεται φοβισμένη.

Να σημειωθεί ότι η σκυλίτσα φαίνεται να έχει σκοινί που έχει κοπεί και έχει μείνει γύρω από τον λαιμό της, το οποίο καλό θα ήταν να της αφαιρεθεί. Γι α να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος να δώσει μια μόνιμη λύση αλλά μέχρι τότε… ας πατάτε κόρνα οι περαστικοί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις