Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

30 προϊόντα στα οποία εκτόξευσε τη ζήτηση ο κορωνοϊός

30 προϊόντα στα οποία εκτόξευσε τη ζήτησ...

Διαβάστε το πριν πάτε στο σούπερ μάρκετ

Από τα στοιχεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ φανερώνονται σημαντικές ομοιότητες στην καταναλωτική συμπεριφορά με όσα παρατηρούνται στο εξωτερικό. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το χαρτί υγείας, όπου μόνο τις τελευταίες ημέρες οι πωλήσεις άρχισαν να καταγράφουν μια αύξηση της τάξης του 200%.

Στην πρώτη θέση της λίστας των προτιμήσεων παραμένουν τα αντισηπτικά (αντιβακτηριδιακά) μαντιλάκια, όπου οι πωλήσεις αυξήθηκαν παραπάνω από 1500%. Ακολουθούν τα -εξαφανισμένα πλέον- αντισηπτικά τζελ (+740%), τα κρεμοσάπουνα (+620%), τα ζυμαρικά (+475%), τα όσπρια (+460%), το αλεύρι (+390%) και τα σαπούνια (+380%).

Αμέσως μετά έρχονται οι χλωρίνες και τα γάντια μιας χρήσης (πάνω από +300%), οι κονσέρβες (+275%), το αλάτι (+250%), το βρεφικό γάλα (+225%), τα κατεψυγμένα λαχανικά (+220%), οι τοματοπολτοί (+210%) και το χαρτί υγείας (κοντά στο +200%). Πολύ μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις -δηλαδή ανάμεσα στο +100% και στο +200%- καταγράφηκε σε: βρεφικές τροφές, μωρομάντηλα, ξύδι, ζάχαρη, χαρτί κουζίνας, ελαιόλαδο, μαργαρίνες, λαδόκολλες, ελληνικό καφέ, αλουμινόχαρτο, σαμπουάν, στιγμιαίο καφέ, καφέ φλίτρου, κατεψυγμένα γεύματα, ψωμί τοστ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις