Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η καραντίνα, ξύπνησε τον gamer μέσα μας - "Πηραν φωτιά" τα videogames

Η καραντίνα, ξύπνησε τον gamer μέσα μας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ανασύρθηκαν βιντεο-κονσόλες και pc για παιχνίδια

Καλό το “μενουμε στο σπίτι”, αλλά ακόμη καλύτερο είναι όταν έχουμε ασχολίες να μας κρατήσουν μέσα σε αυτό. Κάπως έτσι ξύπνησε ο gamer ακόμη και σε εκείνους που είχαν ξεχάσει κονσόλες παιχνιδιών και υπολογιστές, με τις πωλήσεις videogames τις προηγούμενες ημέρες να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, για ψυχαγωγία και επικοινωνία κατά τις ώρες της καραντίνας μέσα στο σπίτι, λόγω το φόβου εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κάποιοι παίζουν επιτραπέζια, κάποιοι άλλοι χαζεύουν στο διαδίκτυο με τις ώρες και δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που υπέκυψαν ήδη στην πίεση των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού τους αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για ψυχαγωγία και ταυτόχρονα επικοινωνία με τον έξω κόσμο. 

Οι gamers έτσι και αλλιώς έπιασαν στα χέρια τους τα χειριστήρια και ξεκινήσαν δουλειά σαν να ήταν εκπαιδευμένοι από καιρό, για συμβάντα τύπου καραντίνας. Ακόμη κι εκείνοι όμως που είχαν ξεχάσει πως είναι το gaming σε κονσόλες και υπολογιστές, αυτές τις ημέρες ξεσκόνισαν πληκτρολόγια και κατέβασαν από το πατάρι παλιές και νέες παιχνιδομηχανές. Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που και στην Πάτρα, έστειλαν για επισκευή παλιές παιχνιδομηχανές που δεν λειτουργούσαν και επίσης παρήγγειλαν τίτλους παιχνιδιών.

Tα video games φέρνουν ευχαρίστηση στον κόσμο σε δύσκολες στιγμές, και ταυτόχρονα βοηθούν να μείνει κανείς σε επαφή με τους φίλους του. Το online gaming δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου που παίζουν παιχνίδια, να μιλούν και ακόμη να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τους φίλους τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και στην αχαϊκή πρωτεύουσα, οι web κάμερες έγιναν ανάρπαστες μέσα σε λίγες ημέρες, με καταστήματα ηλεκτρονικών να μην έχουν διαθέσιμα περιφερειακά για βιντεοκλήσεις ούτε στις αποθήκες τους, εξαιτίας της καραντίνας που κινητοποίησε μικρούς και μεγάλους, ώστε να παραμείνουν στο σπίτι αλλά παράλληλα να μείνουν και σε επαφή μέσω διαδικτύου, με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις