Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικοι δράστες της ληστείας σε Μίνι Μάρκετ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικοι δρ...

Το βράδυ της Παρασκευής

Τρεις ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία για τη ληστεία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, σε Μίνι Μάρκετ, στην Πάτρα, στην οδό Γηροκομείου.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο την υπάλληλο και της αφαίρεσαν μια τσάντα και χρήματα. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων του.

Ακολούθησε καταδίωξη από την Αστυνομία η οποία λίγο αργότερα συνέλαβε τον έναν δράστη.

Πάνω του βρέθηκαν τα κλοπιμαία, μέχρι τις 10 το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 16,17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαντήλια, μετέβησαν σε μίνι μάρκετ, όπου απείλησαν υπάλληλο με κατσαβίδι και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν χθες αργά το βράδυ και συνέλαβαν δύο δράστες, ενώ ο τρίτος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες, το χρηματικό ποσό των 596 ευρώ, το οποίο αφού κατέσχεσαν το απέδωσαν στην υπάλληλο του μίνι μάρκετ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις