Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουρές μπροστά από τα ΑΤΜ στην Πάτρα, παρα τον κορωνοϊό

Ουρές μπροστά από τα ΑΤΜ στην Πάτρα, παρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στα πεζοδρόμια δύσκολα τηρούνταν οι αποστάσεις

Ουρές δεκάδων μέτρων στα ΑΤΜ στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου. Δεκάδες πολίτες προσέρχονται από νωρίς το πρωί στα ΑΤΜ σε κάθε μήκος και πλάτος της Πάτρας, για να πληρωθούν. Μπορεί τα χρήματα να καταβάλλονται στους λογαριασμούς και να είναι δυνατή και η ηλεκτρονική διαχείρισή τους, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που χθες και σήμερα Τρίτη, στριμώχτηκαν σε στενά πεζοδρόμια για να μπουν στην ουρά και να πάρουν στα χέρια τους τα χρήματα.

Ανάλογες εικόνες και σε ΑΤΜ τραπεζικών καταστημάτων που βρίσκονται έμπροσθεν πλατειών. Στην πλατεία Γεωργίου οι πολίτες κρατούσαν αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο, ώστε να εξυπηρετηθούν. Αντίστοιχες εικόνες και στην πλατεία Τριών Συμμάχων μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής, όπου οι πολίτες είχαν την πολυτέλεια του χώρου για να αναμείνουν, μέχρι να έρθει η σειρά τους να εξυπηρετηθούν.

Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας για τον συγχρωτισμό στα ΑΤΜ

Με ένα βίντεο, το υπουργείο υγείας. δίνει συμβουλές στους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες για τον κορωνοϊό, ώστε να αποφύγουν τις ουρές στα ταμεία, αλλά και τα ΑΤΜ. Στο μήνυμα του υπουργείου, τονίζεται στους πολίτες να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους στις οικογένειές τους ώστε να κάνουν ηλεκτρονικά τις συναλλαγές τους και να μείνουν ασφαλείς από τον κορωνοϊό.

«Οι ηλικιωμένοι και ευάλωτοι συμπολίτες μας πρέπει να μείνουν μακριά από γκισέ τραπεζών και ΑΤΜ. Για να μειώσουμε την έκθεσή μας στον κορωνοϊό, βοηθάμε τους γονείς μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας να μάθουν να κάνουν συναλλαγές ηλεκτρονικά. Πληρώνουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικά και με την χρεωστική μας κάρτα. Επιμένουμε: Δεν χρειάζεται να πάνε στο τραπεζικό κατάστημα ώστε να μην κινδυνέψουν. Να μείνουν ασφαλείς. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες», είναι το μήνυμα του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις