Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο τα χτυπήματα δραστών σε χρηματοκιβώτια, στην Αχαΐα

Δύο τα χτυπήματα δραστών σε χρηματοκιβώτ...

Επίθεση σε Φαρμακείο και δύο πεζούς!

Τις κλειστές τοπικές αγορές και την ισχνή κυκλοφορία πολιτών, λόγω των μέτρων απαγόρευσης για τον κορονοϊό, φαίνεται να βρήκαν ως ευκαιρία επαναδραστηριοποίησης ομάδες παραβατικών, που μέσα σε λίγες ημέρες έχουν δράσει σε όλη κυριολεκτικά την Αιγιάλεια, «σηκώνοντας» ότι μπορούν κι ότι βρουν!

Η χθεσινή διάρρηξη χρηματοκιβωτίου από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό, με λεία 21.000 ευρώ που προορίζονταν για συντάξεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, δεν ήταν δυστυχώς η μόνη. Ωστόσο, η πρακτική που ακολουθήθηκε - δηλαδή με κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο κατοίκου του χωριού και μετέπειτα εντοπισμό του, καμένο, στα γειτονικά Ζαχλωρίτικα - παραπέμπει την Αστυνομία, χρονικά και πρακτικά, σε ανάλογα χτυπήματα χρηματοκιβωτίων στο Δημαρχείο, στον ΟΑΕΕ Αιγίου. κ.ά.

 

Ακόμα ένα χτύπημα, προ ημερών, σε σούπερ-μάρκετ στο Κράθιο της Ακράτας. Εκεί οι δράστες, κινήθηκαν ανενόχλητοι, τις νυχτερινές ώρες και αφού κατάφεραν να μπουν μέσα στο κατάστημα αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο 5.000 ευρώ! Το ίδιο βράδυ, στην άλλη πλευρά της Αιγιάλειας, δράστες πετύχαιναν ένα ακόμα χτύπημα (για 4η φορά) στο φαρμακείο των Καμαρών, παίρνοντας από το ταμείο χρηματικό ποσό, 600 περίπου ευρώ.

Στη λίστα, προστίθενται ακόμα, μία απόπειρα διάρρηξης που έγινε σε ΑΤΜ τράπεζας στην Ακράτα, χωρίς οι δράστες να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

Ακόμα, δύο ληστείες την περασμένη εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στο Αίγιο, με τους επιτήδειους να κινούνται με απειλητικά μέσα και να καταφέρνουν να τους αποσπάσουν χρήματα που είχαν επάνω τους.

 Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις