Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από κορωνοϊό στη Γερμανία

Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από κορων...

Σε άνοδο η δημοτικότητα της Μέρκελ

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 145 και ξεπέρασε το φράγμα των 1.000 — έφθασε τα 1.017 — σύμφωνα με δεδομένα που συγκεντρώνει το Robert Koch-Institut και μεταφορτώθηκαν σήμερα στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης αυξήθηκαν κατά 6.174 και ανέρχονται σε 79.696, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο ειδικεύεται στις μολυσματικές ασθένειες.

Η πλειοψηφία συμφωνεί με τους χειρισμούς της Μέρκελ

Την ίδια ώρα, κερδισμένη βγαίνει η Ανγκελα Μέρκελ από τους χειρισμούς της στην κρίση του κορωνοϊού στην Γερμανία. Η Γερμανίδα καγκελάριος, φαίνεται πως έχει κερδίσει -και σε συντριπτικό ποσοστό- την εμπιστοσύνη του κόσμου για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, ενώ λιγότεροι από τους μισούς ανησυχούν πραγματικά ότι η κρίση θα επηρεάσει την μελλοντική οικονομική τους κατάσταση.

Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και της εφημερίδας Die Welt, το 93% των ερωτηθέντων στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις