Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός-Δράμα: Νέο κρούσμα στο νομό - Το 5ο συνολικά

Κορωνοϊός-Δράμα: Νέο κρούσμα στο νομό - ...

Μια γυναίκα αστυνομικός

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε για την Δράμα. Πρόκειται για μία αστυνομικό, ένα εκ των 5 ατόμων που βρισκόταν σε δωμάτια καραντίνας στο Γενικό Νοσοκομείο και αναμένουν τα αποτελέσματα των ειδικών τεστ. Πρόκεται για το 5ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νομό.

Η γυναίκα μετά την επιβεβαίωση ενδέχεται να μεταβεί σε Νοσοκομείο Αναφοράς, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει στην οικία της, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι ασθενείς «ξεπερνούν» την νόσο στο σπίτι.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ηλικιωμένο,ενώ αυτήν την στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας νοσηλεύονται 4 άτομα ως πιθανοί φορείς του ιού και αναμένονται εντός των ημερών τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή τους είναι πολύ καλή, για λόγους ασφαλείας και οι τρεις βρίσκονται σε μονόκλινα δωμάτια, σε ειδικό τμήμα. Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο Δράμας διαμόρφωσε κατάλληλα τις κλινικές Ουρολογική, ΩΡΛ, Οφθαλμολογική και σε λίγο την Ορθοπεδική, προκειμένου να φιλοξενήσουν περιπτώσεις ύποπτων κρουσμάτων.

Πηγή: dramini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις