Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δάκρυσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή της Μενεγάκη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκ...

Τον Αύγουστο θα γεννήσει η αγαπημένη του Λένα Δροσάκη και περιμένουν αγοράκι

Τον Αχαιό ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη υποδέχτηκε στην εκπομπή της, στον Alpha, το μεσημέρι της Δευτέρας 1η Ιουνίου 2020, η Ελένη Μενεγάκη κι όπως τόνισε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν και ο πρώτος καλεσμένος που πήγε στο τηλεοπτικό πλατό μετά την άρση της καραντίνας.

Ο 44χρονος ηθοποιός ντυμένος κομψά και με μουστάκι στο πρόσωπο, δεν έκρυψε την έντονη συγκίνηση του και μάλιστα σε ένα σημείο δάκρυσε με την Ελένη Μενεγάκη να λέει πως αισθάνεται άσχημα που λόγω των μέτρων δεν μπορούσε να τον ακουμπήσει και να τον αγκαλιάσει.  

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που μάλιστα τις προηγούμενες μέρες εθεάθη στην Πάτρα, μίλησε για την αγαπημένη του Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους που θα υποδεχτούν με το καλό τον Αύγουστο και θα είναι αγοράκι.

Η Ελένη Μενεγάκη που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο παρελθόν τον γοητευτικό ηθοποιό, του ζήτησε να της πει τη διαδρομή του μέχρι να αποφασίσει να γίνει πατέρας και να αλλάξει τη ζωή του.

“Καταρχάς εγώ ένιωσα έτοιμος, καλά με τη σύντροφό μου και έδεσε το γλυκό και αυτό το γλυκό είναι το μωρό που έρχεται σιγά σιγά τον Αύγουστο. Κι είμαι πολύ χαρούμενος, αγαπάω πολύ τη γυναίκα μου και όλο αυτό με τον κορωνοϊό το ζήσαμε μαζί με την εγκυμοσύνη” είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσθέτοντας πως με τη Λένα Δροσάκη είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πως έκαναν και πολλά ταξίδια μαζί με την ευκαιρία της παρουσίασης της ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύθηκε τον Αλέξη Τσίπρα.

“Εμείς πρέπει να είμαστε καλά. Συνδεθήκαμε δύο άνθρωποι που ίσως να είμαστε και από διαφορετικούς κόσμους. Αυτοί οι κόσμοι όμως ενώθηκαν. Φέραμε τις ζωές μας, τα τραύματά μας και αγκαλιαστήκαμε. Αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία κι αυτό με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα”, είπε για την σχέση του με την Πατρινής καταγωγής ηθοποιό Λένα Δροσάκη.

“Μου λέγανε και παλιά να το δοκιμάσω και για κάποιον λόγο το απέφευγα. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου έφερε πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός που χόρτασα και πολλά και μεγάλα πράγματα”, είπε ο ηθοποιός και δάκρυσε καθώς έσπαγε η φωνή του.

“Θέλω να σου ακουμπήσω το χεράκι γιατί τα μάτια σου τα βλέπω να υγραίνουν αλλά έλα που δεν μας αφήνουν!” του είπε η Ελένη Μενεγάκη πριν δώσει πάσα για  διαφημίσεις. Τέλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που είπε πως λόγω των συνθηκών δεν θα δουλέψει το φετινό καλοκαίρι, ανέφερε πως «αυτό το μωρό που περιμένουμε, θα μου φέρει κι άλλα δώρα και στη δουλειά» ενώ πρόσθεσε πως «το ότι έζησα την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου μέσα από την καραντίνα ήταν ότι καλύτερο, δεν το περίμενα. Δεν ήταν ότι γνωριζόμασταν και 10 χρόνια κι έγινε αυτό, που κι εκεί μπορεί να φανερώνονταν προβλήματα. Σε μας λειτούργησε ευεργετικά. Γίνομαι καλύτερος σύντροφος, έμαθα να την φροντίζω”.

Επίσης ο συμπαθής ηθοποιός που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπως και η Λένα Δροσάκη, εκμυστηρεύθηκε πως την περίοδο της καραντίνας, έμαθε να μαγειρεύει ενώ τραγούδαγε στη σύντροφό του και στο παιδί τους που περιμένουν να γεννηθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight