Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναστάτωση για ταξιδιώτες από πόλεις της Γερμανίας- Η TUI "έκοψε" πτήσεις προς τον Άραξο

Αναστάτωση για ταξιδιώτες από πόλεις της...

ΔΕΙΤΕ τι υποστηρίζει ο αερολιμενάρχης

Αναστάτωση έχει προκληθεί σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σε Έλληνες που διαμένουν στην Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ αλλά και σε τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τη Δυτική Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου του Αράξου.

Όπως αναφέρουν στο πρόγραμμα πτήσεων της μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας Tui δεν υπάρχουν από χθες το πρωί πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Αχαΐας, από τις δύο Γερμανικές πόλεις, για Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Από την εταιρεία τους απαντούν ότι γίνονται συνεχώς αλλαγές και ακυρώσεις πτήσεων συνεχώς με ότι αυτό συνεπάγεται για την έλευση επισκεπτών από Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ στην περιοχή μας.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τουρίστες που είχαν κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στον Άραξο και από χθες δεν έχουν πλέον καμία ενημέρωση για το πώς θα φτάσουν στην χώρα μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις συγκεκριμένες πόλεις είχε προγραμματιστεί να φθάνουν στο αεροδρόμιο της Αχαΐας τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει απώλεια χιλιάδων επισκεπτών.

Ωστόσο ο αερολιμενάρχης του Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την σχετική πληροφορίας και μιλώντας στο thebest.gr αναφέρει ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για κόψιμο δρομολογίων. Όπως εξηγεί, σύμφωνα με τα όσα του μετάφερε η υπεύθυνη επίγειας εξυπηρέτησης του αεροδρομίου, δεν υπάρχει, ακόμα τουλάχιστον, τέτοια ενημέρωση για περικοπή πτήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις