Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Είμαστε μαζί με κάθε Τούνη»

«Είμαστε μαζί με κάθε Τούνη»

Κύμα συμπαράστασης στα social media

Με αφορμή ροζ βίντεο που διέρρευσε πρώην σύντροφός της, αλλά και τις δικαστικές διαμάχες που αντιμετωπίζει, η Ιωάννα Τούνη δέχεται κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube μέσω του οποίου έδινε απάντηση για το «ροζ βίντεο» και οι χρήστες στα social εξέφρασαν την συμπαράστασή τους. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για ένα περιστατικό που έγινε τρία χρόνια πριν, καθώς και για τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν.

Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή το εν λόγω βίντεο.

Αποκάλυψε πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας με τον οποίο απεικονίζεται ήταν ένα άτομο που γνώριζε από τα 18 της χρόνια.

Δεκάδες χρήστες άμεσα την αποθέωσαν ενώ ακόμα έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τη στήριξη και τον θαυμασμό τους για το θάρρος που είχε να προχωρήσει σε τέτοια προσωπική και αναλυτική εξομολόγηση.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και αφίσα με το σύνθημα «Είμαστε μαζί με κάθε Τούνη», την οποία οι χρήστες ποστάρουν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη, αλλά και σε κάθε γυναίκα που πέφτει θύμα  “sextortion”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight